- alt indenfor vedligeholdelse, anlægs og brolægningsarbejde
Om kruseanlæg
Vedligeholdelse af haven
Årstidernes skifter og foråret er nok den årstid som flest af os længes allermest efter.Det er dejligt at kunne se frem til længere og varmere dage.Foråret er også starten på en ny sæson i haven. Start sæsonen med at få foretaget renovering af haven. Kruse Anlæg ser haven efter i sømmene efter vinteren. Buske og træer efterses og beskæres eventuelt. Hækken klippes ind/ned, bedene renoveres og belægningerne fejes.
 
 
Beskæring af havens planter er oftest en nødvendighed i mere eller mindre grad. Nogle planter trives bedst med en hyppig og måske kraftig beskæring, mens andre trives med mere sparsom behandling. Fælles er dog, at mange planter har brug for beskæring af og til.
Stubfræsning er en god løsning for fjernelse af træstubbe. Væsentlig mere effektivt og billigere end traditionel opgravning og bortkørsel af stub med lastbil. Kruse Anlæg udfører stubfræsning og det koster mindre end du tror. Skriv eller ring for tilbud.

Vinterbekæmpelse udføres i form af snerydning, grusning og saltning. Vi kører med eget materiel på alle opgaver - og giver gerne tilbud på fast pris eller pr. gang.
 

 
Belægningssten
Læs mere om belægningssten her »

Belægningssten i haven på stier og i indkørslen er med til at skabe en smuk arkitektonisk helhed samtidig med at de skaber et unikt præg på hele ejendommen. Der findes talrige muligheder.

Læs mere om belægningssten »

Kontakt os her

Kontaktperson: *
By:  
Telefon: *
E-mail: *
Besked:    
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes

Vand i haven
Læs mere om vand i haven »

Vand i haven har til formål at bringe liv, idyl, harmoni og ro.
Hvis du ønsker vand i haven, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave for dig som vi ved skaber glæde.

Lær mere om vand i haven »

Kampestensmure
Læs mere om kampestensmure her »
Kampestenen eller naturstenen har fået konkurrence fra mange alternative stentyper lige fra den tilhuggede natursten til støbte betonsten i forskellige geometriske former.

Læs mere om kampestenssmure »
Kruse Anlæg | v/Jan Kruse Godtfredsen | Sølvagervej 25 | 4534 Hørve | Tel. 22 644 417 | kontakt@kruseanlaeg.dk | Cvr: 33278845