Vand i haven

Vand i haven beroliger og skaber både liv og harmoni

Hvis du slapper af til lyden af rislende vand, så er vand i haven et rigtig godt valg. Det er kun fantasien, der sætter grænser for det, vi kan lave for dig. Vi er kreative og arbejder passionerede med at indfri alle ønsker, så du kan få lige netop det vandanlæg, du foretrækker.

Skønne haver med vandanlæg, bassiner eller vandkunst

Lad os hjælpe dig så vandet i din have får det personlige præg, du drømmer om. Vand i haven giver både liv og ro og er med til at skabe modvægt til alt det grønne. Alle løsninger med vand kan vi skræddersy til din have.

Vores viden og erfaring med vand i haven er solid, og vi skaber flotte løsninger, der strækker sig fra:
• anlæg af mindre damme og bassiner
• springvand i damme eller mindre installationer
• vandkunst – skulpturer og fontæner
• spejlvandsbassiner
• etablering af vandløb i de lidt større haver.

Selv i små haver kan mindre bassiner og springvand sagtens passes ind. I større haver og parker har vi mulighed for at udforme mange spændende løsninger med både vandløb, spejlvandsbassiner og større springvand.

Kruse Anlæg hjælper dig hele vejen

Som anlægsgartnere hjælper dig under hele processen fra de indledende ideer til konkrete ønsker og det færdige resultat. Vi opfører både hos private, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner over hele Sjælland.

Ønsker du en vedligeholdelsesaftale, tilbyder vi også dette. Vi giver også gerne gode råd med på vejen om, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye havebassin.

Skriv eller ring. Så vi kan snakke om, hvordan vi kommer videre sammen. Kontakt os på telefon 22 644 417 eller pr. mail kontakt@kruseanlæg.dk