Brolægning og belægningsarbejde

Professionel brolægning med et stilfuldt resultat

Skal du have lagt ny indkørsel eller terrasse? – etableret parkeringsplads? – eller måske have anlagt stier og havegange i et større parkanlæg? Så er Kruse Anlæg et godt valg. Vi er specialister i brolægning, og vi er med dig hele vejen fra de første tanker, til selve arbejdet og udførslen.

Hos Kruse Anlæg i Vestsjælland elsker vi at lægge sten og fliser. Vi er specialister og ved hvordan resultatet forbliver smukt i mange år. Vi udfører gerne brolægningsopgaver hos både private, virksomheder, foreninger og offentlige institutioner over hele Sjælland.

 

Brosten, klassiske fliser eller natursten

Vi løser alle brolægningsopgaver med sikker hånd, og vi sørger for at udvælge sten, der passer ind i omgivelserne og samtidig holder til slid, vind og vejr.

Belægningssten i haven på stier og i indkørslen er med til at skabe en smuk arkitektonisk helhed samtidig med, at de skaber et unikt præg på hele ejendommen. Der findes talrige muligheder: klassiske fliser, granitfliser, flotte natursten, klinker, brosten, chaussesten, pigsten og mange flere. Lad os høre dine ønsker og forventninger og sammen vælge de helt rigtige belægningssten.

Brolægning og belægningsarbejde med et smukt og holdbart resultat

Vi har mange års erfaring med brolægning og belægningsarbejde for både private og erhverv, og vi vil også meget gerne hjælpe dig med at anlægge:
• ny terrasse eller indkørsel
• græsarmering
• veje, stier og havegange
• åbne pladser og gårdhaver
• støttemure, trapper og niveaudelinger (hyperlink til siden ”Støttemure og trapper”)
• kantsten og fortove
• parkeringspladser ved virksomheder og hos det offentlige.

Vi har ekspertisen og erfaringen til at levere resultater, som lever op til dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte en brolægger hos Kruse Anlæg

Vi har altid tid til at vejlede og komme med et par gode råd til et nyt brolægningsprojekt. Ring på telefon 22 644 417 eller skriv til kontakt@kruseanlaeg.dk Vi holder til ved Holbæk men har kunder over hele Sjælland.