Om Kruse Anlæg

Kruse Anlæg

Vi er et stærkt team på 7 anlægsgartnere og en lærling. Alle gartnere har solid erfaring og sammen mestrer vi både brolægnings- og havearbejde. Vi arbejder grundigt med alt hvad vi laver og har skabt mange resultater over hele Sjælland.

Moderne maskinpark til alle opgaver

Vi har en række maskiner, som passer til store såvel som små opgaver, som vi håndterer sikkert og roligt, så vi er sikre på altid at tage hensyn til den omkringliggende have og beplantning. Eksempelvis har vi minigravere i tre forskellige størrelser, hvor den mindste kun er 70 cm bred og kan komme ind af meget små havelåger. Vi har også kraftige maskiner, som blandt andet bruges til oprydning af væltede stammer efter kraftige storme, ligesom vi har minilæssere, sneryddere, græsslåmaskiner og trailere.

Indsæt fotos af bilerne her på siden (og eller forsiden)

 

Tilbyder totalentrepriser

Kruse Anlæg håndterer også totalentrepriser og samarbejder med lokale håndværkere. Vi har blandt andet et godt samarbejde med både en murer, K. S. Byg, en tømrer, EBH Byg, en elektriker, LH-ELTEKNIK, og en træklatrer. Desuden har vi et fast samarbejde med Jysk Havevanding omkring fuldautomatiske haveanlæg.

 

Om Jan Kruse Godtfredsen

ejer og anlægsgartner
Jan Kruse Godtfredsen er den store drivkraft i Kruse Anlæg. Han lægger stor vægt på at have fingeren på pulsen i alle sager og er ham, der igangsætter alle projekter. Han med hele vejen fra opstartsmøder med kunden, til at udføre opgaverne og til slut når opgaven afsluttes og overlevers til kunden.

Jan blev udlært som anlægsgartner på Selandia (ZBC Slagelse) i 2003 og arbejdede herefter som formand. Den 1. januar 2011 valgte Jan at starte Kruse Anlæg i Hørve. I dag ligger virksomheden i Tuse.