Pleje og vedligeholdelse

Vi plejer og vedligeholder haver og udendørsarealer

Kruse Anlæg tilbyder professionel haveservice til alle, som ønsker en velholdt have eller flotte og præsentable grønne områder omkring en virksomhed, boligforening eller institution. Vi sørger for, at de grønne arealer altid er indbydende og farbare.

Årstidsbestemt haveservice – du skal bare nyde din have!

Grønne områder kræver pleje året rundt. En fast vedligeholdelsesaftale med Kruse Anlægs gartnere er din garanti for korrekt beskæring, rettidig snerydning og havepleje efter alle sæsoners behov.

Vi håndterer alle haveopgaver, og tøv ikke med at spørge vores gartnere om gode råd. Vi sikrer veltrimmede grønne arealer og tilbyder blandt andet at:
• klippe hæk og slå græs
• beskære buske, stauder og træer
• luge og pleje blomsterbede
• bekæmpe ukrudt mellem belægninger, stier og stensætninger
• feje blade sammen
• snerydde og salte.

Du kan lave en sæsonbaseret vedligeholdelsesaftale med os eller booke os ind, når du har en særlig opgave, du skal have løst.

 

Vi sørger for korrekt beskæring af træer og buske

Beskæring af havens planter er ofte en årlig nødvendighed i mere eller mindre grad. Nogle planter trives bedst med en hyppig og kraftig beskæring, mens andre trives med mere sparsom behandling. Dog har de fleste planter brug for regelmæssig beskæring.

Lad os rydde op og fjerne træstubbe

Stubfræsning er en god billig løsning, hvis du har mange træstubbe. Væsentlig mere effektiv end traditionel opgravning og bortkørsel af stub med lastbil. Hos Kruse Anlæg udfører vi stubfræsning til gode priser.

Vi snerydder og salter rettidigt

Vi udfører vinterbekæmpelse i form af snerydning, grusning og saltning. Vi kører med egne maskiner og giver gerne tilbud på en fast pris eller en pris pr. gang. Vi sørger for, at du er klar, når frosten og sneen kommer. Vi garanterer, at de gangbare arealer ryddes om morgenen – både på hverdage og i weekenden, når det er nødvendigt.

Få en fast vedligeholdelsesaftale

Årstidernes skifter og foråret er nok den årstid, som mange haveelskere længes allermest efter. Det er dejligt se frem til længere og varmere dage. Foråret er også starten på en ny sæson i haven og en god anledning til at få den klargjort. Det vil vi hos Kruse Anlæg gerne hjælpe med.

Vi tilbyder komplette service- og vedligeholdelsesaftaler til private, virksomheder, institutioner og boligforeninger. Vi rådgiver løbende, og sammen udformer vi den helt rigtige plejeaftale, der passer til dine behov. Det er nemt og professionelt.

Kontakt os på telefon 22 644 417 eller pr. mail kontakt@kruseanlæg.dk