Støttemure og trapper

Vi skaber rum i haven med støttemure og trapper

Lad os indfri dine havedrømme og hjælpe dig med at udnytte alle kvadratmeter optimalt. Kruse Anlæg har mange års erfaring og bygger over hele Sjælland.

Støttemure og trapper i beton er en holdbar og billig løsning, som især bruges i haver med store niveauforskelle. Støttemure er også gode til at skabe ekstra rum i haven, gøre plads til højbede og indramme særlige områder – eksempelvis udsigtsplateauer.

Støttemure som yderst funktionel løsning overalt i haven

Vi kan etablere støttemure, der holder til at have et massivt jordtryk på sig. Støttemure kan være nødvendige i haver og anlæg med mange bakker og stejle skråninger, hvor der også skal være plads til gangarealer, stier eller terrasser. Vi sørger for de helt rigtige bund- og jordforhold, så betonen ikke kommer til at give efter for frostens kræfter, ligesom vi har erfaringen til at sikre korrekt dimensionering.

Udendørs trapper i haver, parker og ved erhverv

Trapper i betonelementer eller betonfliser er både populære og yderst praktiske i mange haver, parker og ved erhvervsejendomme. Det kan være hovedtrapper, trapper op til terrasser eller udendørs plateauer, ligesom meget stejle skåninger ofte har brug for en trappe til gennemgang eller til at komme op på en solterrasse. Vi sørger for alt lige fra trappetrin i den rette højde til korrekt valg af materialer og et flot gelænder – lige som du ønsker det.

Gode detaljer ved vores støttemure og trapper

Med støttemure og trapper bliver dine udendørs arealer ikke bare smukke at se på, men også sikre og lette at bevæge sig rundt i. Dette er især vigtigt på større offentlige områder, ved institutioner og erhvervsejendomme. Vi ved, at de store forskelle ligger i de små funktionelle detaljer.

Vi opfører også mange klassisk flotte kampestensmure. Hyperlink til siden med kampestensmure

Kontakt Kruse Anlæg og hør mere om de støttemure og trapper, vi kan skabe
Du er altid velkommen til at ringe på telefon 22 644 417 eller sende en mail til kontakt@kruseanlaeg.dk